МУЗЕЈ ПОД ВЕДРИМ НЕБОМ

МУЗЕЈ ПОД ВЕДРИМ НЕБОМ
МИШЉЕНОВАЦ Поглед са гробља на Старцу. Музеј под ведрим небом. ПОКУШАЈ СТВАРАЊА ЈЕДНОГ ТАКВОГ

Укупно приказа странице

Музеј Заветина (Мишљеновац)

Музеј Заветина (Мишљеновац)
ПРУГА ~ „железничка линија 45. упоредника“: Бордо-Лион-Милано-Загреб-Београд- Пожаревац – Мишљеновац – Кучево – прелаз преко Дунава на Ђердапу – Крајова – Одеса

Портал

Портал
ПоРтАл | ЗАВЕТИНЕ

Translate

Ко

Ко
(Отворен позив на сарадњу свих сродних душа!) КО ИМА ПРИСТУП веб-сајтовима и заштићеним, нејавним, локацијама Портала Великих претеча | Сазвежђа З, почев од 17. марта 2019? Власник, уредници, поједини сарадници и пријатељи. Добротвори.Претплатници. Потврђени, примљени чланови Новог Друштва.... | Ауторска права © Мирослав Лукић и синови, 2001. Нека права су задржана.

Претражи овај блог

ПРЕТРАЖИВАЧ

ПРЕТРАЖИВАЧ
САЗВЕЖЂЕ З | Мрежа | ПРЕТРАЖИВАЧ

субота, 22. октобар 2016.

Tradicionalni međunarodni uspon na Ruj


ЛеЗ 0008325    Традиционални међународни успон на Руј. -  Посебно хвала, пограничној полицији, која ми је омогућила да снимим све детаље са успона на Руј.Хвалааа -Планина без граница, 4.традиционални успон на Руј 1706м. - Руј (буг. Руй)је планина сместенана на крајњем југоистоку Србије,уз границу са Бугарском недалеко од Пирота,поред Звонацке Бање.Она припада Родопским планинама и представљанајзападнију тацку тог планинског венца.Највиса тацка на Рују је 1706м,а поред ње ,на планини се налази јос 7 врхова висих од 1400м. Недалеко од села Ракита,које се налази у северозападном делу планине,сместена је пограницна караула војске Србије са пратецим објектима, а у близини је некада био оперативни рудник каменог угља, који је затворен. -  Драгана ПетковићЂокић.- Објављено је 16.06.2013.

Нема коментара:

Постави коментар