МУЗЕЈ ПОД ВЕДРИМ НЕБОМ

МУЗЕЈ ПОД ВЕДРИМ НЕБОМ
МИШЉЕНОВАЦ Поглед са гробља на Старцу. Музеј под ведрим небом. ПОКУШАЈ СТВАРАЊА ЈЕДНОГ ТАКВОГ

Укупно приказа странице

Музеј Заветина (Мишљеновац)

Музеј Заветина (Мишљеновац)
ПРУГА ~ „железничка линија 45. упоредника“: Бордо-Лион-Милано-Загреб-Београд- Пожаревац – Мишљеновац – Кучево – прелаз преко Дунава на Ђердапу – Крајова – Одеса

Портал

Портал
ПоРтАл | ЗАВЕТИНЕ

Translate

Ко

Ко
(Отворен позив на сарадњу свих сродних душа!) КО ИМА ПРИСТУП веб-сајтовима и заштићеним, нејавним, локацијама Портала Великих претеча | Сазвежђа З, почев од 17. марта 2019? Власник, уредници, поједини сарадници и пријатељи. Добротвори.Претплатници. Потврђени, примљени чланови Новог Друштва.... | Ауторска права © Мирослав Лукић и синови, 2001. Нека права су задржана.

Претражи овај блог

ПРЕТРАЖИВАЧ

ПРЕТРАЖИВАЧ
САЗВЕЖЂЕ З | Мрежа | ПРЕТРАЖИВАЧ

недеља, 20. септембар 2015.

Misterija Kula bliznakinja

Totalni rat tajnih službi Rusije i SAD: Ko je zaista srušio “Kule bliznakinje” 11. septembra

11-septembar

Nikada ranije nisu objavljena imena onih koji su učestvovali u napadima. Među njima su šef Departmana domovinske bezbednosti, bivši gradonačelnik Njujork Sitija i bivši policijski komesar Njujork Sitija.

Dovoljno je da ih potražite na Guglu i otkrićete njihova imena.
Rusi su odlučili da uzvrate Americi zbog rata u Ukrajini, te su objavili mnogo informacija koje imaju veze sa 11. septembrom, ISIS-om i brojnim drugim stvarima.
Rusi znaju da su mikronuklearke iskorišćene 11. septembra, zatim u Oklahoma Sitiju, na Kobar kulama u Saudijskoj Arabiji i na još nekim mestima. Izrael je došao do mikronuklearki iz ustanove Pentaks u Teksasu uz pomoć zvaničnika iz Departmana za energetiku, koji su im rekli tačno šta da treba uzeti.
Jedna od tih nuklearki je upotrebljena za obaranje federalne zgrade u Oklahoma Sitiju.
Monika Levinski je bila obaveštajac Mosada i ucenjivala je Klintona kako ne bi istraživao šta se zaista dogodilo u Oklahoma Sitiju.
Što se tiče napada na Pentagon 11. septembra, iskorišćen je američki Tomahawk projektil, a cilj je bioda se ubiju istražitelji koji su istraživali krađu nestalih nuklearki.
Takođe je otkriveno da je teroristička grupa Al Kaida oformljena od obaveštajaca CIA-e, Mosada i saudijskih obaveštajnih službi.
Izveštaji koje su Rusi objavili upućuju na to da je 11. septembar isplaniran kako bi se zaustavile razne istrage.
ISIS-om rukovodi ista grupa koja je sprovela napade 11. septembra. Ova grupa sa Kube kontroliše članove Kongresa podmićivanjem, prostitucijom i kockanjem. Američke obaveštajne službe imaju snimke svih njih i tačno znaju ko su oni.
Prvi direktor Departmana domovinske bezbednosti je bio šef nekadašnje Al Kaide, a današnjeg ISIS-a, a pomagao mu je američki advokat koji je rukovodio istragama.
Američke obaveštajne službe znaju da postoji potencijalna nuklearna pretnja po SAD.
Policijski komesar Njujork Sitija za vreme 11. septembra je takođe bio umešan u napade. On je uhvatio Izraelce koji su hteli da dignu u vazduh jedan od tunela, a zatim ih pustio.
Pošto se tačno znalo šta će se dogoditi, neki od poslovnih lidera koji su trebalo da budu u Svetskom trgovinskom centru 11. septembra, pozvani su na partiju golfa, iako zapravo nisu otišli na partiju golfa već na sigurno mesto.
Eksplozija u Teksasu je izvedena kako bi se skrenula pažnja sa lokacije na kojoj su bila sakrivena nuklearna oružja.
Ljudi koji danas kontrolišu ISIS su imali plan da dođu u posed nafte na Bliskom istoku, da obore cenu nafte kako bi upropastili Rusiju, a zatim da preuzmu monopol nad naftom. Međutim, taj plan neće uspeti.
Za vreme 11. septembra, Izraelci su postavili ometače na visokim položajima svuda širom Njujork Sitija. Ovi ometači su usporili rad policije i vatrogasaca, ali su kasnije pronađeni i predstavljaju istražni dokaz.
Takođe se navodi da je jedan FBI agent oslobodio izraelsku grupu koja je pokušala da digne u vazduh most Džordža Vašingtona, te da je posle utvrđeno da je on zapravo bio agent Mosada.
Svrha 11. septembra jeste bila da se ubije što više neprijatelja. Bio je to dan osvete.
Naravno, istrage su morale biti suzbijene i ljudima su isplaćene ogromne svote novca da bi ćutali o tome šta se dogodilo 11. septembra.
Glen Kanadi (project.nsearch.com)

Нема коментара:

Постави коментар