МУЗЕЈ ПОД ВЕДРИМ НЕБОМ

МУЗЕЈ ПОД ВЕДРИМ НЕБОМ
МИШЉЕНОВАЦ Поглед са гробља на Старцу. Музеј под ведрим небом. ПОКУШАЈ СТВАРАЊА ЈЕДНОГ ТАКВОГ

Укупно приказа странице

Музеј Заветина (Мишљеновац)

Музеј Заветина (Мишљеновац)
ПРУГА ~ „железничка линија 45. упоредника“: Бордо-Лион-Милано-Загреб-Београд- Пожаревац – Мишљеновац – Кучево – прелаз преко Дунава на Ђердапу – Крајова – Одеса

Портал

Портал
ПоРтАл | ЗАВЕТИНЕ

Translate

Ко

Ко
(Отворен позив на сарадњу свих сродних душа!) КО ИМА ПРИСТУП веб-сајтовима и заштићеним, нејавним, локацијама Портала Великих претеча | Сазвежђа З, почев од 17. марта 2019? Власник, уредници, поједини сарадници и пријатељи. Добротвори.Претплатници. Потврђени, примљени чланови Новог Друштва.... | Ауторска права © Мирослав Лукић и синови, 2001. Нека права су задржана.

Претражи овај блог

ПРЕТРАЖИВАЧ

ПРЕТРАЖИВАЧ
САЗВЕЖЂЕ З | Мрежа | ПРЕТРАЖИВАЧ

среда, 13. април 2022.

"...Ako ne budemo budni, pred nama će zalupiti teža vrata, odvodeći nas u distopiju koja će verovatno daleko nadmašiti najluđa očekivanja Georgea Orwella ili Aldousa Huxleyja..."

 

ВИШЕ ОД АКТУЕЛНИХ БЕСТИ: УГРОЖЕНА ПЛАНЕТА ЗЕМЉА, МИЛИЈАРДЕ ЉУДИ. УМЕТНОСТ.НАУКА,ТЕХНОЛОГИЈА У ВЛАСТИ ... БОЛЕСНИХ УМОВА


*  *

Оцијениле су 3 особа
Оцијениле су 23 особа
Прво занимљиви
Radmila Obradovic
Дарко Шебаль
Људи, исправите ме ако грешим, дигитална валута, да ли то значи да више нема новца у рукама? Ако нема новца у рукама, опипљивог онда нема ни слободе. Или грешим, баш ме занима.

*      *

....

OKULTIZAM I POLITIKA Stvara se nova država Hazara koja će kontrolirati svijet i novi ‘PUT SVILE’ – EVO GDJE …

Događaji na «arapskoj dugi», uključujući Libiju, Egipat i Siriju pokazali su se povezanim sa događajima u Ukrajini – tj. planom stvaranja «Nove Velike Hazarije», koja bi se prostirala od Sueckog kanala do Pribaltika

Do 2014. godine «ukrajinskim pitanjem» su se koristile SAD, Velika Britanija, Evropska unija, Vatikan i NATO, ali od te godine na geopolitičku pozornicu stupa novi «igrač» sa višestrukim (pomalo nedefiniranim) likom – Hazari – Jevreji i Izrael. Zapravo, aktivacija Izraela i Hazara ima dublji geopolitički razlog.

Naime, događaji na «arapskoj dugi», uključujući Libiju, Egipat i Siriju pokazali su se povezanim sa događajima u Ukrajini – tj. planom stvaranja «Nove Velike Hazarije», koja bi se prostirala od Sueckog kanala do Pribaltika i kontrolirala sve naftovode, gasovode i transportne puteve «novog velikog puta svile» koji ide iz Azije u Evropu, a to je značilo da se mora djelovati u Ukrajini. U hazarskim medijima od obojene revolucije u Kijevu 2014. godine traje kampanja za zauzimanje «Erec Ukrajine» (zemlje Izraela).

Eduard Hodos, porijeklom iz Harkova, inače poznati publicista i (bivši) predsjednik jedne od jevrejskih religioznih zajednica, a za mnoge i najvažniji ekspert za hazarsku religioznu organizaciju ekstremističkog toka Habad, mnogo godina ranije je govorio i pisao o tome da se u Ukrajini stvara Nova Hazarija – Hazarski kaganat. Međutim, malo je ko ozbiljno shvatio njegova upozorenja. Jasno je, dakle, da je «jevrejska tema» nezahvalna, često opasna, a u najblažoj varijanti na ovu temu se stavlja tačka, tako što se onima koji se uopće usude da progovore o njoj stavlja etiketa «antisemita».

FOTO: Karta (Ilustracija)

Međutim, Hodos je neprestano upozoravao, čak i poslije dolaska na vlast kijevske hunte 2014. godine, da se «jevrejska» religiozna organizacija Habad (Staljin ju je proterao iz SSSR-a kao fašističku sektu) poslije Gorbačovljeve perestrojke vratila na prostor bivšeg SSSR-a, gdje radi na stvaranju Nove Hazarije u Ukrajini. (Hodos je, također, uvjeren da Habadovci imaju cinične i amoralne rituale u kojima su u velikoj mjeri zastupljeni kabalistički elementi.

Navodi i primjer da je širina novčanice dolara – 66,6 mm. Drugim riječima, u ovoj mjeri dolara je sadržana satanistička šifra – 666.). Najvažnija parola Habadovaca glasi: «Jevreji iznad svega, a Habad iznad Jevreja!»

Hodos je aktivan i objavljuje analize vezane za Novu Hazariju u formi biltena (na interentu), kao i video komentare. Posljednja tema o kojoj je pisao i govorio u biltenu br. 50 bavila se ulogom Hazara u crkvenom raskolu u Ukrajini i dobijanja tomosa od Fanara.

HABAD NA VLASTI

Očigledno je da je Hodos bio u pravu. Stoga njegove teze zaslužuju pažnju, posebno nakon obojene revolucije 2014. godine kada su vlast u Kijevu osvojili Habadovci, tj. Hazari, i kada su ojačali pozicije u Washingtonu. Naime, kada su na vlast u Sjedinjenim Američkim DНаписати коментар...ržavama došli Bill Clinton i Albert Gor, Habad je ojačao svoje pozicije, jer je potpredsjednik ove države bio pripadnik ove religiozne organizacije Hazara.........

 

извор, бидети више: >>>>>>

 

*    *

Tornjanski Srdjan
Оцијенило је 67 особа
Оцијенили су Snežana Stojanović и Srdjan Arsic
Прво занимљиви
Goran Bošnjak
Тесла ... овај проучавао теслу
Оцијенило је 15 особа
 
>>>>>>>>>>>>>>> наставља се  


Нема коментара:

Постави коментар